BAS JO17-1 - Lelystad '67 B2 : 3-1

BAS JO17-1 3 - 1  Lelystad '67 B2
24-9-2005

BAS B1 - Lelystad '67 B2 3-1

Opstelling: keeper: Remon Janssen verdediging (vlnr) Killian Stoker, Niek Breg, Tim Breg, Sam van Woerkom Middenveld (vlnr): Jasper Roosendaal, Niels Bos, Corné op ’t hof Aanval (vlnr) : Fatos Azemi, Bjorn Rellum, Koen Schols.
Wissels: Stephan Vuijk, Ard Klompe, Paul Doppenberg, Jeroen Tolhoek.

Vandaag stond de wedstrijd tegen SV Lelystad ’67 B2 (SVL B2) op het programma.
Bij deze wedstrijd was het hele team aanwezig iedereen was weer fit.
We begonnen de wedstrijd fel en het resultaat was er ongeveer in de 10e minuut veroverde Bjorn de bal en strafte zelf de fout af door de bal strak langs de keeper te schieten. 1-0!!!
Bas bleef door jagen maar doelpunten zaten er niet in. Er kwamen nog goede kansen.
Bjorn speelde de bal op Koen die de bal in de lange hoek wou plaatsen maar de keeper zat in de goede hoek. Ook kon Jasper de bal nog een keer op het doel vuren. De bal werd verkeerd weg gewerkt en Jasper kreeg de bal voor zijn voeten en schoot met links. De bal ging via een verdediger achter de lijn en we kregen een corner.
Kilian kwam een aantal keren mee naar voren en aan het einde van de eerste helft gaf hij een goede bal voor waar helaas niemand bij kon. Het bleef wel gevaarlijk na de voorzet totdat Bjorn onderuit werd geduwd en de scheids floot voor rust.

In de rust werden Bjorn ( last van zijn voet) en Sam (ook last van zijn voet) gewisseld voor Jeroen en Paul daardoor kwam Jeroen in de spits Paul rechtsvoor Koen rechts mid en Corné Rechts achter.

Meteen in de tweede helft bleek dat SVL toch wel graag wou winnen en gingen aanvallender spelen. De bal kwam vaker bij ons doel en werd veelvuldig weggewerkt. Niels, Koen en Jasper stuurden Paul en Fatos vaak diep maar de bal kwam niet in de netten te liggen. Zelfs Killian en Corné konden opkomen tot en met de achterlijn en voor geven. Ook dat leverde geen doelpunten op. 10 minuten voor tijd stond het nog steed 1-0 en konden Stephan en Ard hun rentree weer maken na een blesure. Koen en Fatos maakten plaats voor ze.
Ard ging links achter spelen Stephan rechts mid Killian Rechts achter en Corné linksvoor. Na de wissel was de bal nauwelijks in het spel of Corné greep in pakte de bal af en rende naar de achterlijn. Daarna haalde Corné uit, hij schoot de bal in het kleinste hoekje van het doel en de keeper was gepasseerd. 2-0.
Nog nagenietend van het doelpunt van Corné kwam SVL voor het doel en schoten de bal langs Remon. 2-1
Een paar minuten voor tijd gaf Stephan de bal diep op Paul die verwoestend uithaalde en de verre hoek van het doel vond. Zo werd de eindstand 3-1 in het voordeel van Bas. Door de winst blijven we klimmen op de ranglijst.