BAS JO17-1 3 - 1  Reaal Dronten B1
13-10-2005

BAS B1 - Reaal Dronten B1

Vandaag werd de verplaatste wedstrijd van zaterdag 8 oktober gespeeld.
Door een aantal blesures hadden we 13 man. (keeper Remon en speler killian Hamstingblesure)
Stephan gaf aan een halve wedstrijd te willen spelen omdat hij nog niet fit was.

BAS begon sterk met goede combinaties. De medespelers werden met vlagen goed aangespeeld. Toch kwam Reaal er in de eerste paar minuten 2 keer uit maar dat waren buitenspel gevallen. Ongeveer in de 12e minuut kreeg Fatos de bal bij het doel schoot maar miste de bal bleef nog wel in het spel en belandde bij Jeroen die uithaalde. De bal vloog langs de keeper in het doel. 1-0. Een 3-tal minuten later schoot Corné de bal naar Paul. Paul ving de bal op rechts op en schoot de bal met links naar Jeroen die vervolgens de bal achter de keeper schoot en zo de 2-0 maakte. BAS bleef druk zetten maar Reaal liet het er niet bij zitten en gaf de bal over de verdedigers van BAS. De bal kwam bij de lange spits die schoot en scoorde. De grens bij BAS was aan het vlaggen voor buitenspel dat negeerde de scheids en keurde het doelpunt goed.2-1 BAS ging na de aftrap gewoon verder met waar ze gebleven waren. Niels speelde de bal naar Paul toe die kwam insnijden. Hij gaf de bal met een wippertje door naar Bjorn die meteen uit de draai op het doel schoot en zo zijn 3e doelpunt maakte. 3-1

In de tweede helft ging het even wat moeilijker. Reaal wou drie punten pakken net als ons.
Er werden veel overtredingen gemaakt door beide ploegen. Meteen in de tweede helft ging Jasper (ingekomen voor Stephan) met de bal door en schoot. Maar miste helaas het doel. Niels haalde op aanleggen van Fatos de bal met links uit maar schoot ook helaas mis. De tweede helft leverde eigenlijk niet veel gevaar op aan onze kant. Aan de kant van Reaal was er nog een blessure bij de nr.10. De bal werd hoog geschoten, Koen haalde uit en schoot de bal weg maar de speler uit Dronten was te laat en schopte met zijn voet tegen de noppen van Koen.
Helaas geen kansrijke 2e helft maar toch drie punten en een stijging op de ranglijst.