BAS JO17-1 - Unicum B2 : 5-2

BAS JO17-1 5 - 2  Unicum B2
29-10-2005

BAS B1 - Unicum B2

Vandaag stond de partij tegen Unicum B2 ( was in de voorbereiding al met 6-3 verslagen na 0-3 achterstand eerste helft) op het programma. We moesten vandaag winnen om de aansluiting met de bovenste teams niet te verliezen(wij staan 4e). We moesten vandaag doordat we 11 man hadden 4-4-2 spelen.

BAS B1 begon de wedstrijd fel en creëerde veel kansen. Na 8 minuten scoorde Jeroen op aanleggen van Paul. Zo kwamen we al vroeg op 1-0 voorsprong. Maar Kristian (leider) wou een doelpunt zien in de 5e minuut dat lukte helaas niet. Doordat we 4-4-2 speelde konden we veel gebruik maken van de links en rechts midden.(Killian, Koen) Ze konden veel de achterlijn op zoeken en voor geven zo ook ongeveer in de 20ste minuut kreeg Koen de bal voor. De bal vloog via een verdediger uit de 16 waar Jeroen de bal goed klaarlegde voor Jasper die met zijn binnenkant de bal fraai uit de lucht in het doel schoot. 2-0 Jasper zijn 5e doelpunt. Na de 2-0 ging Unicum veel aanvallen en zo scoorde de voorstopper de 2-1. Voor BAS kwam nog een goede kans maar helaas kon Killian de bal niet goed raken en zo stond het bij rust 2-1

Begin van de tweede helft begon Unicum fel dat leverde een doelpunt op na enkele minuten spelen. Zo stond het tot iedereen zijn verbazing ineens 2-2. Een beetje gefrustreerd ging de B1 van BAS verder met kansen creëren. Zo volgde 30 minuten een reeks van kansen voor BAS. Jeroen schoot naast, Jasper schoot naast, Killian schoot over, Koen schoot naast, Jeroen schoot naast, Koen schoot over, Paul schoot voorlangs en ook in tweede instantie ging de bal er niet in. Door al die kansen werden de frustraties steeds groter en groter. Toch kwam BAS weer in de wedstrijd 5 minuten voor tijd werd de bal op Jeroen gespeeld die gaf hem diep op Koen. De bal rolde naar de zijkant van de 16, de keeper stond ong 5 meter voor zijn doel Koen wist de bal fraai over de keeper in de verre hoek te schieten. 3-2 en zijn 1ste dit seizoen.
Na dit doelpunt vond BAS het nog niet genoeg en ze gingen op zoek naar de 4-2. Die kwam ook een minuut nadat Koen het net wist te treffen, schoot Corné de bal uit naar Koen.
Koen schoot uit de draai de bal naar Jeroen. Jeroen legde de bal keurig voor Paul neer die sprintte met de bal langs de doelman en scoorde de 4-2.En of dat nog niet genoeg was volgde er ook nog een 5-2. Killian gaf de bal richting Koen. Vervolgens legde hij hem over de verdediging naar Jeroen. Jeroen legde de bal weer keurig klaar dit keer voor Niels. Niels scoorde de 5-2. Zo werd de wedstrijd toch nog in het voordeel van BAS uitgespeeld.