Go Ahead K. B2 2 - 3  BAS JO17-1
12-11-2005
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Go Ahead Kampen B2 - BAS B1

Zaterdag 12 november was de wedstrijd tegen Go Ahead Kampen die 6 punten onder ons stonden op het programma. We moesten vandaag winnen om aansluiting te houden bij Reaal (3 punten) en ZAC (6 punten). Als we zouden winnen en Reaal zou winnen zouden ze allebei met 3 punten boven ons komen te staan. Als ze zouden verliezen dan zouden ze de tweede plek aan ons verliezen. Wij hoopte met z’n allen dat ZAC de punten zou blijven verliezen en dat wij dichterbij komen te staan.

Voor de wedstrijd waren er een paar problemen door blessures. Jasper(enkel/kuit) Niek (enkel) Ard (teen) en Remon nog steeds van het ongeluk.

Voor de wedstrijd bleek al dat het veld er heel slecht aan toe was. Het was net een blubberbaan. Dat bleek ook in de wedstrijd veel mensen gleden onderuit. BAS B1 begon sterk en had veel kansen. Helaas ging de bal er niet in. (Jeroen paal) (Koen net voorlangs) (Paul naast). Na een half uur spelen schoot Tim de bal te zacht in op Corne die werd beschoten door de spits de bal vloog naar een andere Kampenaar die van de middencirkel de bal er in schoot 1-0. Meteen na de aftrap kwam er een goede combinatie aan B1 zijde. Niels ontving de bal speelde naar Koen. Koen gaf diep op Paul. Paul gaf voor en Björn scoorde. Zo was het binnen de minuut al 1-1.
In de tweede helft was BAS B1 meer verdedigend bezig tot 30 minuten voor tijd weer werd Paul door Koen diep gestuurd en kon hij voorgeven. Weer was het Björn die scoorde. 1-2 helaas raakte bij die actie Björn geblesseerd en moest Jasper nood gedwongen nog meedoen.
15 minuten voor tijd kwam Fatos alleen voor de keeper door een steekbal van Jeroen. Fatos maakte koelbloedig af.1-3 In de laatste 5 minuten speelde Tim de bal op Corne die uitgleed en de bal niet meer uit het doel kon halen. Eindstand 2-3

Onze winst werd nog een groter feest omdat ZAC van Reaal heeft verloren en nu beide ploegen nog maar 3 punten boven ons staan.