Hierden B1 1 - 1 (0 - 0) BAS JO17-1
10-10-2009, 12:00 uur
Mheenzicht, Dorpshuisweg 1 Hierden

Individueel voetbal loont niet

Vertrokken met regen uit Biddinghuizen naar Hierden om daar aan te treden tegen de plaatselijke B1.
Bij aankomst verbeterde het weer waardoor de hoop op een MOOIE middag groter werd bij onze B1.
In de bespreking werd er verteld door Ton (die de scheidsrechter had gesproken) dat er gelet zou worden op PRATEN en overtredingen
Om 12 uur start de wedstrijd, welke zeer rommelig en nerveus van start ging.
Beide elftallen hadden de gehele 1ste helft nodig om de tegenstander af te tasten.
Een matige vertoning tot aan de rust.
In de rust hebben we dus ook weer de accenten gelegd op het VOETBAL wat onze B1 tot een sterke eenheid maakt.
Na 3 minuten in de 2de helft komt een afgeslagen bal uit een corner voor de voeten van onze linksback Jelle.
Hij raakt de bal met de buitenkant van de rechtervoet en draait de bal in de achterste bovenhoek. 0-1
Vele kansen volgde maar door het overzicht met medespelers te verliezen werd de score niet uitgebreid.
Joost praatte nog in zichzelf, (wat door de scheids anders werd benaderd)en kreeg 5 minuten.
Zeven minuten voor tijd bij een corner van Hierden, werd er door spelers van beide elftallen aan shirts getrokken,
de scheidsrechter was resoluut en gaf een strafschop aan Hierden 1-1.
De teleurstelling is GROOT.

Uiteindelijk een mooie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer maar in onze beleving 2 punten teveel achter gelaten in Hierden .

Maandag en woensdag weer lekker trainen en op naar de thuiswedstrijd tegen DVS ´33

Jan

Jelle Oosterkamp

HIERDEN B1 - BAS JO17-1: 1 - 1 (0 - 0)

42' doelpunt 0 - 1  Jelle Oosterkamp (-)