BAS JO17-1 - DVS '33 Ermelo B2 : 4-1

BAS JO17-1 4 - 1 (3 - 0) DVS '33 Ermelo B2
18-8-2010, 19:15 uur

Eerste oefenwinst een feit.

Na het geslaagde oefentoernooi van afgelopen zaterdag is er woensdagavond voor het eerst tachtig minuten gespeeld. Oefenpartner was DVS'33 B2 uit Ermelo. Een goed spelend elftal wat de strijd georganiseerd en voetballend aanging. Na het laatste fluitsignaal was het uiteindelijk 4-1 voor de Biddinghuizenaren.

Op dinsdagavond werd de oefenwedstrijd nog afgelast vanwege overvloedige regenval. Gelukkig kon er een dag, en wat telefoontjes, later wel afgetrapt worden. Het veld was goed bespeelbaar. Het weer prima.

BAS begon zonder Jelle, Jeroen, Dylan en Tom J. in de opstelling. Jeroen en Jelle konden helemaal niet spelen. Tom haastte zich vanuit zijn werk in het hoogste tempo naar de Schelp om zich bij zijn teamgenoten te voegen. Dylan wisselde in de rust Sjoerd af op het doel.

DVS'33 was een prima oefenpartner. Ook zij hadden de wil om te voetballen en speelden met een idee. BAS bleek vooral in de eerste helft de betere partij getuige de 3-0 ruststand. Sven tekende voor de openingstreffer waarna de man van de assist, Christiaan, de tweede treffer voor zijn rekening nam. Toeval of niet, maar de man van de assist op Christiaan, Tom D., tekende voor de derde treffer en daarmee de ruststand. Vooral de tweede treffer van Christiaan was een lust voor het oog. Een mooie combinatie vanuit het midden. Een dito voorzet en afronding met het hoofd door Christiaan.

Gelijk na de rust tekende Bilal voor de vierde goal. Na deze treffer kwam DVS'33 beter in het spel en kon het in de laatste minuut een verdiend doelpunt scoren.

De eerste tachtig minuten zitten in de benen. Geconcludeerd kan worden dat op het eerste half uur voortgeborduurd kan worden.

Donderdag training van 18.30 - 20.00 uur.

Zaterdag toernooi WZC Wapenveld. We zoeken nog rijders.

Sven Geling

Tom Drent

Christiaan Grin

Bilal El-Achak

BAS JO17-1 - DVS '33 ERMELO B2: 4 - 1 (3 - 0)

4' doelpunt 1 - 0  Sven Geling (Christiaan Grin)
31' doelpunt 2 - 0  Christiaan Grin (Tom Drent)
34' doelpunt 3 - 0  Tom Drent (-)

42' doelpunt 4 - 0  Bilal El-Achak (Rutger Oomen)