BAS JO17-1 - SEH B1 : 4-2

BAS JO17-1 4 - 2 (2 - 2) SEH B1
28-8-2010, 10:30 uur

Oefenwedstrijd niet ten einde gebracht.

De weergoden waren BAS B1 en SEH B1 niet gunstig gestemd. Na een vlakke eerste helft, speelden de weergoden in de rust al met vuur. Afgetrapt werd er nog wel voor de tweede helft, maar na twee doelpunten en tien minuten spelen viel, achteraf gezien, het laatste fluitsignaal.

BAS B1 stond op dat moment met 4-2 voor en had dit te danken aan een sterke fase na de rust. In een tijdsbestek van vijf minuten wist men twee keer te scoren. Eerst was het Rutger die met een geplaatst afstandsschot doel trof. Niet veel later was het Sven die aan het eind van de aanval stond.

In de eerste helft begon BAS B1 goed aan de wedstrijd. Via mooie passes en diepteballen werd het SEH knap lastig gemaakt. Via een cadeau van de scheidsrechter wist BAS uiteindelijk op voorsprong te komen. Sven kegelde via de onderkant lat raak vanaf elf meter. Het was dezelfde Sven die later Bilal vrij doorgang gaf naar het doel van SEH. Via een prachtig geplaatst schot in de kruising werd het 2-0.

Nog voor rust wist SEH deze achterstand goed te maken. BAS werd enkele malen te kijk gezet en SEH ging goed om met de geboden ruimte. Enkele mooie aandachtspunten voor de trainers en spelers van de B1.

Na rust donderde het van boven en van onder. BAS knalde snel de 3-2 en de 4-2 tegen de touwen waarna het niet meer vertrouwd was om verder te spelen en er het wijselijk besluit werd genomen om de wedstrijd vanwege onweer te staken.

Sven Geling

Rutger Oomen

Bilal El-Achak

BAS JO17-1 - SEH B1: 4 - 2 (2 - 2)

11' doelpunt 1 - 0  Sven Geling (-)
25' doelpunt 2 - 0  Bilal El-Achak (Sven Geling)
27' doelpunt 2 - 1
36' doelpunt 2 - 2

42' doelpunt 3 - 2  Rutger Oomen (Bilal El-Achak)
45' doelpunt 4 - 2  Sven Geling (Christiaan Grin)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):