BAS JO17-1 - KHC B1 : 5-0

BAS JO17-1 5 - 0 (3 - 0) KHC B1
16-10-2010, 10:30 uur

BAS B1 klopt KHC B1.

Voor de tweede maal dit seizoen werd er tegen KHC B1 gespeeld. Voor de beker werd er met 7-1 gewonnen in Kampen. Nu werd er thuis gespeeld en eindigde de wedstrijd weer in een overwinning voor BAS. Dit maal werd het 5-0.

Na een goede trainingsweek, met maximale opkomst, werd er met vertrouwen uitgekeken naar de wedstrijd. Sjoerd keepte bij de B2. Tom Jongen lijkt helemaal terug, maar begon wel met Rick en Jeroen op de bank. Bilal keerde daarentegen terug in de basis en begon op de rechtsbuiten positie.

De wedstrijd, onder leiding van Dhr. Ticheloven, begon stipt om half elf. De trouwe toeschouwers zijn inmiddels gewend geraakt aan vroege doelpunten, maar moesten dit keer even wachten. BAS B1 zocht in de beginfase naar de juiste balans, en dat was even zoeken. Toen de controle veroverd was kwamen ook de doelpunten. Jordy, had balverlies, maar zette gelijk door. Veroverde de bal en zette Rutger vrij voor een koud kunstje. Schuiven en juichen in de lange hoek. Enkele minuten later werd de controle helemaal omgezet naar de wedstrijd in eigen hand hebben. Dit keer zette Sven Rutger vrij voor een koud kunstje. Dit was toch iets kouder dan de eerste, maar met een uitschuifbeen en de punt van de schoon ging ook deze bal tegen de touwen. Of het al niet genoeg was, was het voor rust aanvoerder Tom die een vrije bal tot doelpunt promoveerde.

Zo kon de ranja, met hoog shampoo gehalte, in de rust worden opgezocht. Een korte analyse en een wissel verder kon de tweede helft alweer van start. We waren nog maar net begonnen of Art kon gaan douchen. Na een overtreding werd er per ongeluk op zijn hand gestaan. Om zijn game-carrière in stand te houden kwam Jeroen voor Art in het veld. Ook Tom Jongen gaat meer minuten maken. Hij verving later Jelle, die nog ging aansluiten bij de A1.

Voor de statistieken scoorde Christiaan de vierde treffer en net voor het sluiten van de markt maakte Rutger zijn derde en onze vijfde van de dag.

Dinsdag wacht SVI B1 voor de beker. Winst is noodzaak om door te bekeren. We spelen thuis om half acht. Kwart over zes in de kleedkamer.

Rutger Oomen

Christiaan Grin

Tom Drent

BAS JO17-1 - KHC B1: 5 - 0 (3 - 0)

28' doelpunt 1 - 0  Rutger Oomen (Jordy Knippenborg)
35' doelpunt 2 - 0  Rutger Oomen (Sven Geling)
39' doelpunt 3 - 0  Tom Drent (-)

63' doelpunt 4 - 0  Christiaan Grin (-)
80' doelpunt 5 - 0  Rutger Oomen (Jordy Knippenborg)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):