BAS JO17-1 - SVI B2 : 10-0

BAS JO17-1 10 - 0 (7 - 0) SVI B2
6-11-2010, 10:30 uur

Dubbele cijfers in thuiswedstrijd tegen SVI.

Voor deze zaterdag stond de wedstrijd tegen rode lantaarndrager SVI B2 uit Zwolle op het programma. Via drie scores binnen tien minuten was er van een wedstrijd al snel geen sprake meer. Net als dat PSV het lukte om tien keer te scoren tegen Feyenoord lukte ons het ook tegen SVI.

Christiaan Grin was weer terug van vakantie en dat had hem duidelijk goed gedaan. Als een warm mes sneed hij door de boter en via een assist en twee goals liet hij zich meteen gelden. SVI lag nu al knock-out in de hoek van veld drie. Sven Geling deed er nog even een schepje bovenop en scoorde in een tijdsbestek van twaalf minuten een hattrick. Art Drent bracht de ruststand van 7-0 op het bord door een vrije trap de kruising in te duwen.

De gehele eerste helft is er gevoetbald met veel beweging en druk naar voren. SVI kon het vlotte spel van de BAS-jongens niet bijbenen. Met zo af en toe mooie combinaties werd er constant op de helft van de tegenpartij gespeeld. Rick, Remco, Rudo en Jeroen hielden de gelederen achterin gesloten.

In de rust kwamen Theo Burgers en Jorrit Doorman in het veld voor Jordy Knippenborg en Sven Geling. Na vier minuten werd de score verder opgevoerd door Bilal El-Achak. Zo kwam de wens van dubbele cijfers dichterbij. Kansen waren er te over, maar de doelman uit Zwolle hield ook ballen tegen. Toch moest hij zich nog twee keer gewonnen geven op een schot van Christiaan en een treffer van Jorrit. De dubbele cijfers werden behaald.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen 's Heerenbroek B1.

PS. Tom Jongen, we zijn erg benieuwd wat voor traktatie je voor ons in petto hebt deze week bij de training!

BAS JO17-1 - SVI B2: 10 - 0 (7 - 0)

2' doelpunt 1 - 0  Bilal El-Achak (Christiaan Grin)
5' doelpunt 2 - 0  Christiaan Grin (Bilal El-Achak)
8' doelpunt 3 - 0  Christiaan Grin (-)
20' doelpunt 4 - 0  Sven Geling (Art Drent)
24' doelpunt 5 - 0  Sven Geling (-)
32' doelpunt 6 - 0  Sven Geling (-)
34' doelpunt 7 - 0  Art Drent (-)

44' doelpunt 8 - 0  Bilal El-Achak (Christiaan Grin)
57' doelpunt 9 - 0  Christiaan Grin (-)
70' doelpunt 10 - 0  Jorrit Doorman (Christiaan Grin)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):