IJVV B1 4 - 6 (2 - 2) BAS JO17-1
2-9-2010, 19:00 uur
Den Uithoek, Bergweg 10 D IJsselmuiden

IJVV lijdt nederlaag tegen BAS.

IJSSELMUIDEN - IJVV B1 heeft gisteren, in de oefenwedstrijd tegen BAS B1, een 6-4 nederlaag geleden. In dit doelpuntrijke duel, gingen de mannen van trainer Matthew Last onderuit in de slotfase.

IJVV begon met een gehavende selectie aan de wedstijd. Leon, Danny en Nick hadden allemaal nog wat last van zaterdag, daarom werden zij uit voorzorg eerst op de bank gehouden.

Direct na de aftrap probeerde IJVV de grip op de wedstrijd te zoeken. Echter werd deze niet snel genoeg gevonden waardoor BAS de voorsprong pakte. Was dit genoeg om IJVV wakker te schudden? De eerste paar minuten was het antwoord nee, vervolgens begon IJVV wel te voetballen. Martijn Kattenberg legde de bal prachtig op de geheel vrijstaande Martijn de Kleine, die de doelman omspeelde en het net wist te vinden. De stand was weer gelijk getrokken.

IJVV verslapte weer iets waardoor BAS profiteerde, Aron speelde de bal wat ongelukkig in de voeten van de BAS speler, die vervolgens simpel binnentikte. Een aantal minuten later werd de stand echter opnieuw gelijk. Kevin nam een vrije bal aan de rechterkant van het veld. Hij stuurde de bal richting 2de paal, waar Jelle van Putten geheel vrijstond. Hij kopte de bal feilloos achter de doelmond van BAS.

We gingen dus rusten met een 2-2 stand, niet wetende wat de tweede helft ons zal brengen. IJVV starte de tweede helft goed. Al vrij snel werd de 3-2 gemaakt door Martijn de Kleine. Ook de 4-2 volgde snel. Danny van den Berg spleet de verdediging open, waar Harwin van profiteerde. Hij kapte zijn man goed uit, en scoorde zijn doelpunt.

IJVV was na deze goal het spoor helemaal bijster. De ballen kwamen niet goed meer aan, en we lieten BAS in hun spel komen. Al vrij snel scoorde BAS 2x, waardoor de stand dus opnieuw gelijk was: 4-4. Tot overmaat van ramp scoorde BAS opnieuw snel naar deze twee treffers, waardoor BAS op voorsprong kwam. Een tijdje later volgde er een penalty voor de gasten. Een penalty die nooit gegeven had mogen worden, maar BAS profiteerde goed. En zo werd de eindstand bepaald op 4-6.

Bron: website IJVV B1.

Christiaan Grin

Tom Drent

Rutger Oomen

IJVV B1 - BAS JO17-1: 4 - 6 (2 - 2)

3' doelpunt 0 - 1  Tom Drent (-)
25' doelpunt 1 - 1
31' doelpunt 1 - 2  Christiaan Grin (-)
33' doelpunt 2 - 2

55' doelpunt 3 - 2
67' doelpunt 4 - 2
70' doelpunt 4 - 3  Tom Drent (-)
77' doelpunt 4 - 4  Rutger Oomen (Art Drent)
79' doelpunt 4 - 5  Christiaan Grin (-)
80' doelpunt 4 - 6  Christiaan Grin (-)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):