WHC B1 1 - 3 (0 - 2) BAS JO17-1
8-6-2011, 19:30 uur
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

Goed begin, het halve werk.

Voor de laatste oefenwedstrijd van de nieuwe B1 selectie maakten we de reis naar Wezep. Hier trad men aan tegen de nieuwe B1 van WHC. Dat goed beginnen het halve werk is bleek maar weer eens. Met snelle goals in de eerste en tweede helft had BAS de wedstrijd in de tas.

B1 begon uitstekend aan de wedstrijd. Het drukte WHC terug op eigen helft. Een verkeerde uittrap van de keeper belandde bij Jordy welke zich niet bedacht en de bal met een grote boog over de keeper in het doel schoot. BAS stond wel aardig. Dit in tegenstelling tot de tegenstander. De volgende aanval was het weer raak. Tom Jongen knalde binnen na een voorzet van Jeroen. Diezelfde Jeroen kon binnen de tien minuten onze derde treffer maken. Oog in oog met de keeper ging de bal net naast.

BAS was beduidend beter, maar aan automatismen ontbrak het. Veel ging de soep in. De momenten dat men elkaar vond was het direct gevaarlijk. De keeper van WHC hield ook wel wat tegen. Dat hield de ruststand op 0-2. Dylan had vrij weinig te doen. WHC werd wel eens een soort van gevaarlijk in de tegenaanval na balverlies aan onze zijde.

De tweede helft begon BAS weer furieus. Nu waren er slechts twee minuten voor nodig om tot scoren te komen. Voor Bilal was het een eenvoudig karwij de bal binnen te schieten na de pass van Rick. Het spel van het kwartier na dit doelpunt leek enigszins op het niveau wat we van onze mannen mogen verwachten. Wat dat betreft is er nog veel werk aan de winkel voor de trainers. Na dit kwartier zette WHC op en konden we goed stand houden. Tom Roskam gaf Rutger nog een niet te missen, wel te missen kans aan in een tegenaanval. WHC toucheerde de buitenkant van de paal, maar kreeg vijf minuten voor tijd toch nog een goaltje. Ongelukkig wegwerken en de Wezeper schoot ineens de bal aan de goede kant in het zijnet.

Op een nader te bepalen datum zullen we dit seizoen nog bij elkaar komen om het volgende seizoen alvast door te spreken. Wat al wel verklapt kan worden; 8 augustus eerste training. Tot die tijd goed je email in de gaten houden.

Bilal El-Achak

Tom Jongen

Jordy Knippenborg

WHC B1 - BAS JO17-1: 1 - 3 (0 - 2)

3' doelpunt 0 - 1  Jordy Knippenborg (-)
6' doelpunt 0 - 2  Tom Jongen (Jeroen van Wieren)

42' doelpunt 0 - 3  Bilal El-Achak (Rick Kampen)