ASC '62 B1 1 - 7 (1 - 1) BAS JO17-1
12-11-2011, 11:00 uur
Gerner, Haersolteweg 10 Dalfsen

BAS B1 neemt ook de punten mee uit Dalfsen.

Vandaag de wedstrijd tegen ASC'62 B1 uit Dalfsen. Een lange reis moest gemaakt worden en om 09.00 uur verzamelden we dan ook al. ASC'62 had evenveel verliespunten als ons en er was hierdoor sprake van een belangrijke wedstrijd voor de stand op de ranglijst.

In het begin van de wedstrijd liet BAS gelijk al zien waarvoor we naar Dalfsen waren gekomen, door meteen al een aantal opgelegde kansen te creëren, maar helaas nog niet te verzilveren. Tosan was erg gevaarlijk over links en gaf David en Sven opgelegde kansen. Onfortuinlijk kwamen de ballen net achter de man waardoor grote kansen verloren gingen. BAS speelde wel aardig op het kunstgrasveldje. Het liet de bal gemakkelijk gaan.

Na 16 minuten voetballen is het dan wel raak 0-1 door Rutger. Een mooie loopactie en dito pass werd vrij voor de keeper afgerond. Het is snel weer gelijk. In de 23ste minuut krijgt ASC een vrije trap op de rand van onze 16 meter en de speler krult de bal mooi in de lange hoek 1-1. Er zijn voor beide teams nog wat kansen voor de rust, maar het blijft 1-1. Dylan pakt een één op één. Een schot van Rutger wordt uit de kruising geplukt.

Na een omzetting van de links- en rechtsvoor komt de BAS-trein op stoom. ASC dringt in het begin van de tweede helft nog een keer gevaarlijk aan maar daarna scoort BAS 3x in 5 minuten en is de wedstrijd gespeeld. Hoofdrolspelers zijn Sven en Bilal door of te scoren of een assist te geven.

BAS B1 weet met mooi combinatie-voetbal een eindstand van 1-7 op het scorebord te zetten. Wederom een mooie uitslag. Er kan naar boven worden gekeken op de ranglijst. Volgende week spelen we thuis om 10.30 uur tegen het hoger geplaatste HTC, weer een belangrijke wedstrijd.

Uitspraak van deze dag:
Je kunt beter met je hoofd een bal koppen (de scheidsrechter)

Sven Geling

Rutger Oomen

Bilal El-Achak

ASC '62 B1 - BAS JO17-1: 1 - 7 (1 - 1)

16' doelpunt 0 - 1  Rutger Oomen (Tom Jongen)
23' doelpunt 1 - 1

45' doelpunt 1 - 2  Sven Geling (Bilal El-Achak)
47' doelpunt 1 - 3  Bilal El-Achak (-)
50' doelpunt 1 - 4  Bilal El-Achak (Sven Geling)
54' doelpunt 1 - 5  Sven Geling (Rutger Oomen)
58' doelpunt 1 - 6  Sven Geling (-)
76' doelpunt 1 - 7  Rutger Oomen (-)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):