18-2-2012, 13:15 uur
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

Achtklapper van de maand.

Na een fikse onderbreking door sneeuw en ijs kon er eindelijk weer eens gevoetbald worden. Gastheer deze middag waren onze buren uit Dronten. BAS wist gemakkelijk te winnen tegen de hoog geklasseerde ploeg uit de 2e klasse.

Op een prima kunstveld konden we eindelijk weer eens de bal laten rollen. Dit moest dan wel gebeuren zonder Tom J., Dylan en Jeroen. Daarnaast konden Art en Bret alleen de eerste helft in actie zien. Maar verder waren de omstandigheden ideaal. We hadden er zin in en de binnen de minuut kegelt David (a.k.a. het Kanon) de bal binnen. De volgende aanval ging er ook maar gelijk in. De goaltjesdief (apestaartjehotmailpuntcom) ronde af en de eerste twintig minuten waren volgens danskoning Martijn 'Barca'-voetbal. Mooie term, maar nadat Sven de 0-3 maakte ging het spelpeil wel flink omlaag. asv Dronten kwam meer in het spel voor en mochten van Marcel zelfs een doelpuntje maken. Voordat we naar de thee gingen scoorde David nogmaals.

In de tweede helft was de training voor postbezorger bij TNT begonnen. Het spelpeil was dan ook niet meer al te hoog, maar de Drontenaren vielen bij bosjes om. En ach, we waren weer aan het voetballen en dat was al heel wat. Gescoord werd er overigens weer viermaal deze helft. Netjes verdeeld over Tosan en Tom, allen op aangeven van onze einzelgangster (pas op voor hem in het donker) Rutger. Verder waren er in de tweede helft hoofdrollen weggelegd voor Art en Bret, beiden foutloos. Jammer genoeg moest, onze oude man, Martijn geblesseerd het veld verlaten.

Zaterdag speelt BAS B1 de inhaal wedstrijd tegen Zwolsche Boys in Zwolle.

Tom Roskam

David van Dijk

Tosan Zargari

Sven Geling

ASV DRONTEN B2 - BAS JO17-1: 2 - 8 (1 - 4)

1' doelpunt 0 - 1  David van Dijk (-)
4' doelpunt 0 - 2  Tom Roskam (Sven Geling)
17' doelpunt 0 - 3  Sven Geling (Simone Kets)
30' doelpunt 0 - 4  David van Dijk (-)
35' doelpunt 1 - 4

50' doelpunt 1 - 5  Tom Roskam (Rutger Oomen)
67' doelpunt 1 - 6  Tosan Zargari (Rutger Oomen)
71' doelpunt 2 - 6
75' doelpunt 2 - 7  Tom Roskam (Rutger Oomen)
76' doelpunt 2 - 8  Tosan Zargari (Rutger Oomen)

Opstelling BAS JO17-1 (4-3-3):