BAS JO17-1 - Swift '64 B1 : 2-6

BAS JO17-1 2 - 6 (1 - 4) Swift '64 B1
13-10-2012, 10:15 uur

Pijnlijk verlies tegen Swift'64

BAS B1 staat weer met beide benen op de grond.De ploeg liet zien, dat het nog niet daar is waar het zou willen zijn om de goede prestatie tegen Dronten een passend vervolg te geven. Niet dat tegenstander Swift'64 nou zoveel beter was, maar de thuisploeg 'vergat' de afspraken na te komen, daarnaast lieten we ons uiteindelijk de kaas van het brood liet eten door de wilskracht van de tegenstander.

Een ander belangrijk verschil was de effectiviteit van beide ploegen. Zeker in de eerste helft schoot Swift'64 met scherp door bijna elke kans te promoveren tot een doelpunt. Voor BAS waren daarentegen de legio kansen niet besteed. Alleen bij een 0-4 tussenstand wist Patrick, hoog boven iedereen uit, kiezel hard binnen te koppen. Het was ook deze Timmerman die poetste en schaafde, en de motor van het team bleek, maar het niet kon helpen dat Swift'64 keer op keer vrij door mocht naar het doel van Jamie.

In de tweede helft zou je denken dat er uit een ander vaatje getapt zou gaan worden, maar niet bleek minder waar. Binnen twee minuten lag de volgende bal alweer in het net en was de wedstrijd definitief gespeeld. De goede treffer van Nigel en een afstandschot van de aanvoerder van Swift'64 waren voor de statistieken.

Zaterdag staat er tegen een Oene een wedstrijd voor de beker op het programma. De winnaar van deze wedstrijd gaat door in de beker. Eens zien hoe graag de mannen dit potje willen winnen.

Nigel Kerkhoff

Patrick Timmerman

BAS JO17-1 - SWIFT '64 B1: 2 - 6 (1 - 4)

7' doelpunt 0 - 1
18' doelpunt 0 - 2
25' doelpunt 0 - 3
30' doelpunt 0 - 4
32' doelpunt 1 - 4  Patrick Timmerman (Thomas de Gier)

42' doelpunt 1 - 5
67' doelpunt 2 - 5  Niels Mangnus (Patrick Timmerman)