ESC B1 2 - 2 (1 - 1) BAS JO17-1
27-10-2012, 12:00 uur
Burg. Bode Sportpark, Zwolscheweg 6 A Elburg

BAS en Elburg gelijk

Zaterdag stond de competitiewedstrijd thuis tegen ESC B1 op het programma. We begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en gaven eigenlijk geen kans weg. Zonder dat we echte grote kansen wisten te creëren, waren we wel de betere ploeg. Toch kwamen we onverwachts met 0-1 achter. Vanuit het middenveld werd de bal achter onze verdediging gelegd waarbij de spits de bal goed meenam en afrondde.

Toch wisten we nog voor de rust op 1-1 te komen. Thomas had ondertussen op de lat gemikt, maar toen we een vrije bal mochten nemen kon Nigel als laatste zijn voet tegen de bal zetten. De vrije trap werd laag voor het doel gebracht. De bal ging aan iedereen voorbij, behalve Nigel. 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Vanaf het begin van de tweede helft hadden we een overwicht maar het lukte maar mondjesmaat om gevaarlijk te worden. Na een kwartier in de tweede helft dan toch de verdiende voorsprong te nemen via Stefan. Het laatste kwartier was echter billen knijpen. Patrick werd er met rood afgestuurd. Ook Brandan pakte een kaartje mee en een wereldgoal (volgens Loyd) bracht een zure nasmaak aan de wedstrijd. De wedstrijd eindigde zo in 2-2. Met tien man toch nog een puntje eruit gesleept, maar wat als...

Stefan Timmerman

Nigel Kerkhoff

ESC B1 - BAS JO17-1: 2 - 2 (1 - 1)

5' doelpunt 1 - 0
40' doelpunt 1 - 1  Nigel Kerkhoff (Jesper Claassen)

52' doelpunt 1 - 2  Stefan Timmerman (Jesper Claassen)