BAS JO17-1 - Elspeet B1 : 4-3

BAS JO17-1 4 - 3 (3 - 2) Elspeet B1
17-11-2012, 10:00 uur

BAS verslaat Elspeet

Na enkele weken zonder winstpartij werd het er weer eens tijd voor. Elspeet werd al eerder verslagen in het bekertoernooi, en ook deze wedstrijd was spannend van begin tot eind. Uiteindelijk zegevierden de roodhemden met minimaal verschil; 4-3.

Met Patrick op de strafbank en Jeffrey op de blessurebank moest er wat getoverd worden in de opstelling. Uit de hoge kwam Maikel op de laatste man positie en Jesper in de spitta. BAS begon aardig aan de wedstrijd op haar favoriete veld 3. Het was dan ook een domper dat een onnodige overtreding in eens voor het doel werd gepompt door Elspeet. Daar stond de luchtmacht klaar, Jamie had geen kans. Jamie zou verder de gehele wedstrijd in een uitstekende vorm steken en hield daarmee zijn ploeg op de been.

Lang kon Elspeet niet van de voorsprong genieten. Jesper schoot genadeloos binnen vanaf de rand zestien. Lekker hard en droog met de binnenkant voet. Hetzelfde recept had Jesper de eerste nog twee keer in huis. Waarvan de derde goal uit een aardige individuele actie bestond en afronding in de bovenhoek. Tussendoor scoorde Elspeet helaas een keer tegen zodat er met 3-2 gerust werd.

In de rust was er alom tevredenheid over het vertoonde spel. Maikel vulde de rol van laatste man naar tevredenheid in en er werd lekker voetbal op de mat gelegd. Direct na de rust gingen we gelijk op zoek naar de vierde treffer. Hier hadden we weer een afstandsschot voor nodig. Dit maal was het Stefan met zijn linkerbeen. Ondertussen buffelden we lekker verder, hield Jamie weer eens een treffer uit het doel en bleven we zoeken naar doelpunten. De kansen werden helaas gemist en dan krijg je de deksel op de neus.. 4-3.

Het laatste kwartier ontstond er daardoor toch wel enige druk van Elspeet, maar we wisten deze goed te doorstaan. Zo konden we eindelijk weer een driepunter bijschrijven en is dit hopelijk een mooie opmaat voor de laatste drie wedstrijden voor de winterstop.

Jesper Claassen
3x

Stefan Timmerman

BAS JO17-1 - ELSPEET B1: 4 - 3 (3 - 2)

8' doelpunt 0 - 1
11' doelpunt 1 - 1  Jesper Claassen (-)
22' doelpunt 2 - 1  Jesper Claassen (Niels Mangnus)
26' doelpunt 2 - 2
40' doelpunt 3 - 2  Jesper Claassen (-)

44' doelpunt 4 - 2  Stefan Timmerman (-)